> > Webshop > Dator- & nätverkstillbehör, kringutrustning mm > Apple iPad Air 2 Wi-Fi 128GB Space Grey

Apple iPad Air 2 Wi-Fi 128GB Space Grey

Massiv kraft i sin mest minimala form
Förutom att vara tunnare är iPad Air 2 även mer kraftfull. Ett nytt chip har utformats vid namn A8X, som levererar betydligt bättre processor- och grafik-prestanda än föregångaren. I själva verket är iPad 2 Air med sin 64-bitars arkitektur lika kraftfull som många persondatorer. Chipet är strömsnålt också så med en 10-timmars batteritid kan du jobba, spela, surfa och handla hela dagen.

Äntligen har även iPad Air 2 utrustats med den banbrytande Touch-ID-tekniken som ger en oöverträffad säkerhetsnivå eftersom den använder naturens mest perfekta lösenord: ditt fingeravtryck. Med bara en knapptryckning kan du omedelbart låsa upp din iPad, men Touch ID gör mer än så. Nu kan du också göra säkra inköp i iTunes, iBooks och App Store.

Två fantastiska kameror
Nya iSight-kameran är den bästa iPadkameran hittils, med avancerad optik, förbättrad sensor och kraftfull bildsignalprocessor. Nya funktioner som panorama, time-lapse videor, slo-mo mm. Framsidans Facetime HD-kamera har också gjorts om, även den med en förbättrad sensor och större pixlar för ännu bättre prestanda i svagt ljus.

Snabbare trådlös
Wi-Fi på iPad Air 2 är snabbt - mer än dubbelt så snabbt som tidigare generation. Att ladda ner filmer och strömmande video tar kortare tid och både Wi-Fi + Cellular-modellen är utrustad med snabbare, mer avancerad trådlös teknik.

Otrolig mängd appar

iPad Air 2 är försedd med kraftfulla applikationer för de saker du gör varje dag som att surfa, kolla e-post, redigera filmer och foton, skriva rapporter och läsa böcker. Och det finns hundratusentals appar på App Store som utformats speciellt för den stora Retina-skärmen. Oavsett om det är fotografi, spel, resor, eller ekonomihantering du är ute efter, hittar du alltid en app som hjälper dig att göra det ännu bättre.

iOS 8 och iPad Air 2, en kraftfull kombination
iOS 8 är det mest avancerade mobila operativsystem någonsin, med funktioner som gör iPad Air 2 ännu mer oumbärlig. Med ”Synkad” kan du starta ett projekt på en enhet och avsluta det på en annan. ”Familjedelning” låter upp till sex personer i samma familj dela på filmer, böcker, musik och program. Med ”iCloud Drive” kan du säkert lagra alla typer av dokument och komma åt dem från vilken enhet som helst. I själva verket är varje funktion i iOS 8 utformad för att fungera sömlöst med iPad Air 2, med fullt utnyttjande av dess kraftfulla A8X chip, ultrasnabb trådlös, och lysande Retina-skärm.

 

Specifikationer:

Processortyp Apple A8 + M8
Hårddisk 128GB
Skärm 9.7" (blank) med multi-touch
Operativsystem iOS 8
Batteritid 10,0 h
Bluetooth 4.0
Webbkamera iSight HD
Vikt 0,4 kg
Batteri Inbyggt
Garanti 12 månader
Övrigt 8MP inbyggd videokamera
Hårddisk 128GB
Skärm 9.7" (blank) med multi-touch
Skärmtyp Retina
Webbkamera iSight HD
WLAN WiFi/AirPort (802.11ac)
Bluetooth 4.0
Operativsystem iOS 8
Mått (BxHxD) 240 x 169,5 x 6,1 mm
Garanti 12 månader
Vikt 0,4 kg
Batteri Inbyggt
Övrigt 8MP inbyggd videokamera
Skärmtyp Retina
Anslutningar Lightning
Platsfunktioner Digital kompass, WiFi
Sensorer Accelerometer, Barometer, Gyroskop med tre axlar, Sensor för omgivande ljus, Touch ID
Mediastöd AAC, AIFF, Apple Lossless, Audible, MP3, WAV , H.264, m4v, mov, mp4, MPEG-4
Batteri Inbyggt
Inbyggda högtalare Ja
Operativsystem iOS 8
Medföljande tillbehör Väggladdare
Garanti 12 månader
Mått (BxHxD) 240 x 169,5 x 6,1 mm
Vikt 0,4 kg
Bluetooth 4.0

Tillverkare: Apple

Modell: Apple iPad Air 2

Processor: 1st Apple A8 + M8

Hårddisk: 128GB

Inte bara en tunnare skärm utan en bättre skärm. Retinaskärmen i iPad Air 2 har gått från tre lager till ett. Förutom att göra skärmen tunnare har det gjort den bättre med fler levande färger och högre kontrast. Överst finns nu också en antireflexbeläggning som gör iPad Air 2 till den minst reflekterande surfplattsskärmen i världen. Finns även i flera andra utföranden och färger.

Mått (BxDxH): 240 x 169,5 x 6,1 mm

Vikt: 0,4kg

Pris/Styck: 5585kr (exkl moms)

Annonsplatser: